REPLAY Online lezing over de Cyprus tentoonstelling voor alle thuisblijvers vanwege het corona virus

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar


Dit is de replay van de lezing die ik 16 maart 2020 online heb gegeven. Hieronder de aanleiding voor dit webinar.....

De laatste dagen rijd ik iedere avond, na de bezoektijden, vanuit het Jeroen Bosch ziekenhuis terug naar huis. Met alle extremiteit rondom het corona virus, diep respect voor alle mensen in de zorg! 

Tijdens een van deze ritten, schoot het door mijn hoofd .... wat kan ik doen om mensen die nu noodgedwongen thuis moeten blijven en geen musea kunnen bezoeken of lezingen kunnen volgen op locatie een gevoel van
#kunstmaaktgelukkig te geven. De ingeving kwam al snel, ik ga een webinar (online lezing) geven over de laatste tentoonstelling die ik heb bezocht voordat de musea tijdelijk hun deuren sloten. Dat was de Cyprus expostie in het Rijksmuseum voor Oudheden. Tijdens de online lezing ga ik in een klein uurtje mijn foto's, verhalen en inzichten met je delen. Na afloop is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. De opname van deze lezing komt in de database van het Ancient Herstory Programma omdat het daar prachtig bij aansluit. 

Daarnaast heb ik de prijs voor deelname aan het Ancient Herstory Programma teruggezet naar het tarief van 2019 tot het einde van de maand maart. Er staan al 16 masterclasses in de online database die je kunt bekijken, hoe gaaf is dat?! Thuis in je eigen omgeving met een kop koffie of thee genieten van interessante online masterclasses. Deelname is voor minimaal een jaar dus vanaf het moment dat je instapt, kun je ook een jaar genieten van alle masterclasses die nog komen, een keer per maand.
www.ancientherstory.nl


Ik hoop dat je geniet van het webinar over Cyprus! Ik kijk ernaar uit je online te ontmoeten en zorg voor het #kunstmaaktgelukkig gevoel. 

Karin X

​p.s. heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com
Presentatie door
Kunsthistorica Karin Haanappel
Auteur van o.a. Het Parijs van Isis, Herstory of Art, Camille Claudel statuaire
Powered by WebinarGeek