REPLAY online lezing Florence in vogelvlucht
voor alle thuisblijvers vanwege het corona virus

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar


Dit is de replay van het webinar dat ik op maandagmiddag 30 maart 2020 heb gegeven.

Op internet zie ik de afgelopen dagen foto's voorbij komen van een nagenoeg leeg Florence,
Italië wordt hard geraakt door het corona virus.... 
Ik moet denken aan de eerste keer dat ik deze Toscaanse stad heb bezocht, op de fiets als tiener, maar ook aan de tijd die ik er 'verplicht' heb doorgebracht als student kunstgeschiedenis in 1992 of het moment dat ik in 1999 op de Ponte Vecchio een huwelijksaanzoek kreeg. Prachtige herinneringen aan een prachtige stad!

De foto's van de lege stad brachten me op het idee om mijn liefde voor Florence te delen met iedereen die nu thuis moeten blijven vanwege het corona virus. Daarom dit webinar (online lezing) waarin ik je in een klein uurtje meeneem door de stad aan de hand van fraaie foto's en mooie verhalen. Bovendien laat ik je graag kennismaken met Plautilla Nelli, een non uit 16e eeuws Florence die heel succesvol was als professioneel schilder. 

Dit webinar is een mooie aanvulling op de online basiscursus kunstgeschiedenis The Story of Art die op 1 april weer van start gaat. 
Meer informatie: www.storyofart.nl

Ik hoop dat je geniet van het webinar over Florence! Er komt een replay. Ik kijk ernaar uit je online te ontmoeten en zorg voor het #kunstmaaktgelukkig gevoel. 

Karin X

​p.s. heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com
Presentatie door
Kunsthistorica Karin Haanappel
Auteur van o.a. Het Parijs van Isis, Herstory of Art, Camille Claudel statuaire
Powered by WebinarGeek