Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

REPLAY 16 april 2023
​​​​​​​Boekpresentatie door Annine van der Meer

In februari 2021 verscheen het boek 'Maria Magdalena Ontsluierd' van Annine van der Meer. Een schitterende boek dat ik direct in mijn hart sloot. Om mijn enthousiasme ook aan anderen kenbaar te maken, heb ik toen een online gesprek met Annine gehad over dit boek. Ruim 750 mensen hebben dit gesprek bekeken (live of via de replay) wat ons heeft doen besluiten een online lezingenreeks over het boek te organiseren van oktober 2021 tot maart 2022. Het was een groot feest om met velen deze lezingen volgen.

Tijdens het voorbereiden van de lezingen stuitte Annine op zeer interessant materiaal wat zij heeft verwerkt in een nieuw boek 'Maria Magdalena, Poort naar de Nieuwe Tijd'. Het boek gaat over de reizen van Jezus naar Engeland en India en het verblijf van Maria in Frankrijk en Engeland. Meer informatie KLIK HIER


Ik vroeg Annine of ze, net als in februari 2021, bereid was om een online gesprek te hebben over dit nieuwe boek en volmondig zei ze JA. Dit gesprek heeft plaatsgevonden op zondag 16 april 2023. De replay is een maand beschikbaar (tot 14 mei 2023).

We raden je aan het boek te bestellen bij Pansophia Press KLIK HIER.

 
Liefs, ook namens Annine,
Karin X

heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com
Presentatie door
Kunsthistorica Karin Haanappel
Auteur van o.a. Het Parijs van Isis, Herstory of Art, Camille Claudel statuaire

Deel dit webinar