Replay Ancient Herstory Masterclass
Hoe de Donkere Aardemoeder
geboorte geeft aan haar Lichtkind

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar


Graag nodig ik je uit om de replay te bekijken van de allereerste Ancient Herstory Masterclass die ik op de ochtend van de Moedernacht, namelijk 24 december, heb gegeven. In deze nacht geeft de Donkere Aardemoeder geboorte aan haar Lichtkind. Het nieuwe licht (Zon) wordt geboren en de levenskracht wendt zich van binnen naar buiten. Vanuit een cyclisch bewustzijn is het licht wedergeboren en maakt het oude plaats voor het nieuwe.  Een mooi moment om het Ancient Herstory online jaarprogramma te introduceren. 

Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving, een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden, een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren, en het levengevende als heilig werd beschouwd.
Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.


 Ancient Herstory 

Lang geleden komt dichtbij wanneer ik Ancient Herstory aan jou vertel. Wanneer ik Haar Verhaal met je deel en de oude wijsheden uitdraag die ik in de afgelopen decennia heb ontdekt tijdens mijn onderzoeken en opleidingen. We zullen zwerven door eeuwen en dimensies, magische momenten beleven, mijmeren en dromen over lang vervlogen tijden, het vrouwelijk goddelijke ontdekken in wetenschap en spiritualiteit en bovenal een bewustzijn ontwikkelen naar een leven in balans. Een maatschappij waar mannen én vrouwen naast elkaar bewegen op basis van gelijkwaardigheid. Ongeacht huidskleur, gender, religie of potentie. Een egalitaire samenleving is geen fictie, maar een feit zodra je je bewust wordt van de mogelijkheden.

Maak kennis met Ancient Herstory door deze eerste masterclass te volgen (zonder kosten). Voorafgaand aan het verhaal over de Moedernacht zal ik het jaarprogramma toelichten zodat je weet wat je kunt verwachten qua onderwerpen het komende jaar. 

Aanmelden voor het Ancient Herstory jaarprogramma kan na afloop van de masterclass.

Heel graag ontmoet ik je online !

Karin Haanappel
kunst- en cultuurhistorica

p.s. heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com
Presentatie door
Kunsthistorica Karin Haanappel
Auteur van o.a. Het Parijs van Isis, Herstory of Art
Powered by WebinarGeek