Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving, een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden, een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren, en het levengevende als heilig werd beschouwd.
Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.


 Ancient Herstory 

Lang geleden komt dichtbij wanneer ik Ancient Herstory aan jou vertel. Wanneer ik Haar Verhaal met je deel en de oude wijsheden uitdraag die ik in de afgelopen decennia heb ontdekt tijdens mijn onderzoeken en opleidingen. We zullen zwerven door eeuwen en dimensies, magische momenten beleven, mijmeren en dromen over lang vervlogen tijden, het vrouwelijk goddelijke ontdekken in wetenschap en spiritualiteit en bovenal een bewustzijn ontwikkelen naar een leven in balans. Een maatschappij waar mannen én vrouwen naast elkaar bewegen op basis van gelijkwaardigheid. Ongeacht huidskleur, gender, religie of potentie. Een egalitaire samenleving is geen fictie, maar een feit zodra je je bewust wordt van de mogelijkheden.

Tijdens dit webinar vertel ik je alles over het Ancient Herstory Jaarprogramma en ontdek je hoe belangrijk het is om Haar Verhaal ook te kennen. 
Zie ik je online?

Karin Haanappel
kunst- en cultuurhistorica

p.s. heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar: teamkarinhaanappel@gmail.com
Presentatie door
Kunsthistorica Karin Haanappel
Auteur van o.a. Het Parijs van Isis, Herstory of Art
Powered by WebinarGeek